I min egen värld

Usch har inte fått något gjort idag och känns som att jag inte kommer få så mycket gjort heller.

Behöver nog en dag att bara få va och tänka för mig själv. :/ En paus från  "livet".  De är ju ungefär så man funkar, alla dagar är inte en dans på rosor och denna dag är en sådan som allt inte känns okej..
Då stänger man in sig själv för en dag och sen så är det bra dagen efter. De är då så jag funkar, för jag tänker inte lägga ner mina dåliga dagar på någon annan och ingen kan reda upp min skalle än mig själv..

Får hoppas de går över mot kvällen men jag vet ju själv att jag kommer ha flera såna hära dagar just för att jag skjuter upp allt ungefär. De tankar som man borde ta tag i puttar man iväg och låter de vara. Men man mår ju inte precis bättre av de...

Har då varit ut med hundarna på en liten promenad men kände mig som bara mest irriterad så ska ta mitt kaffe och lägga mig ner i sängen och kolla på jotex om jag hittar något snyggt eftersom de är något erbjudande att man får 150kr i rabatt om man handlar för 300 så de lät bra. Kommer man kanske på andra tankar med.

Imorrn får jag då rycka upp mig och fixa de som ska fixas så man inte behöver tänka på de under helgen. För då ska min energi gå till jobbet. :)





Hade



Kommentarer
Postat av: Nina

Du är stark jämt! Inte bara när du jobbar, utan jämt!!

2012-02-10 @ 21:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0