Bläää

Att mensvärk kan förstöra så mycket för en, mått illa hela dagen på jobbet å ont som faaan har jag haft å nu mår jag ännu mer illa. Bara de inte nu är magsjuka som spökar istället för de har jag inte tid med.
Får ta nå Alvedon och åksjuke piller så kanske de avtar lite även inta soffläget å vila. Brukar ju oftast bli sängliggande när de är första dagen på helvetet... Men var länge sen sist jag had så ont som nu.
Så bara skita i allt de jag hade tänkt göra ikväll å vila istället. Att man ska bli sängliggande för att ha mens är inget hit. :S
Hade tänkt träna men ställde in de för att skura hela lägenheten efter aragons skitkalas å sen se film med Stina...
Men bara planera om till att enbart vila istället.

Ska försöka äta något och sen sova en stund för trött det är jag också. Aragon skrek till mitt i natten då han återigen var lös i magen kunde inte riktigt somna efter de då jag vart lite orolig för han men nu har det då blivit bättre, han är inte längre lös i magen så nu håller jag tummarna att jag inte behöver torka upp nå mer skit.

Det positiva är att jag fått ännu mera jobb så nu blir de jobb i nå veckor och mest troligt mera. :D De kan jag då inte klaga på iaf.


Ska ta mig nå mat å efter de sova.

Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0