Onsdag

Äntligen är jag klar med allt till gubbens födelsedag. Tog sin tid och blev en annan tårta än vad jag hade tänkt för den andra såg ut som skit, den åkte i soporna och gubben fick istället en vanlig gräddtårta:). Smörgåstårtan blev helt okej och jag är nöjd med den för att vara första gången också. Sen var de ju ingen som sa att den smakade skit utan att den var god, då måste den ju ha varit godkänd :D

Gubben verkar då nöjd över de han fått idag och de lös om ögonen när han fick se vad mamma gett han och sen fick han en jävligt stor jäger av ante å syrran plus en lite mindre av Nina och Robert :) kul även att de kom förbi så många också :) fast har en hel del smörgåstårta kvar så de får väl bli lunch och middag ett tag ;).

Är trött sim bara den och de är riktig skönt att sitta för sig själv & pusta ut efter dagens slit i köket men huvudsaken är att hjärtat är nöjd med dagen och de verkar han då vars :)

Ska se lite teve och sen sova :) imorgon ska jag och mamma göra huset klart för målning som sker nästa vecka. Bara tagga till för de.
Skönt att även solen ville komma fram då nu får de mer än gärna vara fint väder resten av denna veckan :).

God natt & hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0