Älska, Älska inte

Ska snart gå och försöka sova men just nu känns de då så fruktansvärt varmt i lägenheten  och sova när de är varmt är nog de värsta jag vet. Sen så har man ju fått en hel del myggbett och dom kliar en hel del just nu.. Känns som man har tusen stycken på foten å där kliar de alltid som värst. Men sen är de ju hur skönt som hellst att klia också. :P
Var ut med hundarna på en kvällsprommis och shit vad galna myggen var helt plötsligt fick slå bort en massa på mig och Akilles stackarn så han inte skulle bli så biten. Han som inte har någon päls alls nästan.
Men så är de ju när man bor hära man frå slås med myggen helt enkelt. Å Alla andra insekter för den delen.
 
Har som bara sett på teve och spelat på telefon, tack och lov att man har den när Marcus är borta finns typ inget att göra annars. Städa har jag ju redan gjort och he upp nya gardiner i köket tänkte jag göra imorgon eller till veckan när jag har lite att göra. :) Annars så börjar jag ju jobba på tisdag och ja, de känns väl helt okej att ha något att göra om dagarna. Suger bara att man har lång helg när gubben är på jobbar vecka. Men han har ju snart ledigt ett tag så man hinner väl träffas förr eller senare ändå. Slipper då sova själv ett tag iaf plus att bara ha han hemma är ju skönt.
 
Sen så tycker jag verkligen inte om lingonveckan har varit deppig ungefär hela dagen, inte när jag var ut på en promenad med mamma då kändes allt bra igen men sen nu ikväll så kom de som en mörkt moln över mig och har känt att inget är roligt alls... Tycker de är skit jobbigt att humöret ska svänga som fan under dessa dagar man har skit helvetet... Sen så blir man så jävla svullen i kroppen och de gör ju saken bara ännu värre å smärtan är ju inte så jävla ljuvlig heller.
Nae ska inte klaga nå mer men tror alla tjejor vet vad jag menar. :P
 
Vill verkligen till stan imorgon med mamma komma bort och ha de trevligt men jag kan ju inte lämna hundarna hemma hur länge som hellst så får se om de blir av. Annars får man väl tvätta å ut å träna imorgon istället. Men de får gärna lösa sig på ett eller annat sätt.
 
Tar mig inte in på bloggen från mobilen heller så vet inte om de är för att blogg.se är gjorts om eller om de kan vara något annat. Man vart ju som bättre på att blogga plus att lägger ju som upp mera bilder när man har dem på mobilen. Sitter ju som aldrig vid datorn längre. :P
 
Sängen väntar så får se om man lyckas somna..
 
 
Sovgott
Hade
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0