Måndag.

Jaha då var det måndag igen då, helgerna går för fort helt enkelt. Man hinner typ inte andas ut.
Ska ta och berätte lite om helgen för jag har inte skrivit något i helgen.

Fredag: Skola till halv 2, sen for jag och Annica å solade sen tog vi en liten fika på greya :) Väldigt trevligt. Fixade även pengar så jag och älsk kunde fara och hämta Akilles. Innan vi drog iväg till Boden så for jag mamma och syrran på old-duck-in. Grymt god mat hade dom då.. Tror jag ska dit igen på fredag och äta planka, lät som den var god.. Sen efter det bar det iväg till Boden. Så nu är han hemma, nu är han våran lilla gris :D..

Lördag: For iväg till Luleå för att fira min moster som har fyllt 60år, blev lite shopping på dagen och kina mat till lunch. Grymt gott fast man börja bli lite less det nu eftersom dom börjat med det hära i arvids med. Sen for vi till min kusin och började göra oss klara till kvällen. Blev riktigt trevligt med god mat och mycke vin även skumpa. :P Men efterätten va då godast, fyfan så goooo den va. :)

Söndag: Blev lite små shopping innan vi for hem till arvids. När vi kom hem så kom gubben dit med Akilles <3 så han fick träffa svante och figo. Figo blev glad att ha någon att leka med, Svante vart mest bara less med en till valp. Haha. Sen bar det av till Missen fick köra Marcus mammas bil en bit för marcus hade lämnat volvon hos frans. Gick bra :) Sen så satt vi igång en film och försökte sova med då fick Akilles dampryck och sprang fram och tillbaka i sängen. Go hunden <3.

Skriver mer sen. Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0