Måndag..

Igår hände inte mycke, jag och gubben tog det lugnt och myste <3. Köpte badskum på dollar så vi badade en stund igår sen for vi till Missen.
När man väl lyckas somna ganska tidigt så vaknar man av att Akilles vill ut. Så Marcus fick he sig ut med han. Trodde han var nöjd då men nej lillskiten skulle tydligen vara jävlig med sin mamma och ville ut igen kl 3. Tur man somnade om lika fort när jag varit ut med han.

Idag har varit en ganska tung dag på skolan varit lite små trött och less skolan. Men det gick bra det med. Sen så kom mamma och Erika och hämtade mig så vi for på ica och köpte semlor. Passade på att göra bort lite på körkortet men det är såklart en ganska lång väg kvar tills körkortet är mitt. Men jag har inget behov av det nu heller så jag lägger viktiga skolarbeten före kortet istället, just för att det inte är många månader kvar tills man tar studenten.
For sen ut med Figo på en promenad till polaris. Så jag och gubben for iväg till expert och köpte en mini pc till mig :) Så nu har jag äntligen en. Den är små söt lite svårt att skriva på den men man lär sig nog till slut. Den är då iaf perfekt. Sen en trådlös mus köpte vi med och det är väldigt skönt.
Synd bara att det inte fanns någon annan färg. :P Nae nu ska jag dra mig mot sängen och föröska sova, lär väl bli att man sitter och kollar runt på datorn hela natten istället.


Sover utan gubbarna inatt med, kommer kännas tomt. :/ Jag och Marcus älskling har även varit tillsammans i 9 månader. IDAG :D Känns helt underbart. Glad över att jag har dig Marcus och våran lilla Akilles.<3. Love you.

Synd att den inte fanns i denna färg :P haha.

Nattinatti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0