Fredag Fredag Fredag

Har just ätit lite frukost DANONINO eller hur det stavas :P Är så gott och typ det enda jag får i mig i matväg. Min mage är inte alls bra. :/
Vars är solen idag då? Va ju så fint väder igår men nu är det mulet och trist.. Men ska ut och gå med hundarna till konsum och byta in min triss till 2 nya :P Vannn ju hela 50kr på den.. Nu vill jag bara vinna några miljoner så jag kan köpa en hummer åt min mamma och bygga ut garaget så hon tar sig in med den :P Lovade hon det om jag skulle vinna. Sen en resa till mig själv och älsk och några bilar såklart :) hehe en dröm som aldrig kommer bli sann för sån tur har jag inte.. :)

Snart kommer gubben hem på lunch så ska pussa på han och få lite energi till att börja ta tag i mina kläder. Ska bli skönt att snöra bort en massa. :)
Sen ska jag ta en lång och skön dusch och snöra på mig lite smink :P Har inte orkat bry mig om att sminka mig de senaste dagarna något som jag tycker om. Jag tycker om att vara naturlig och inte behöva sminka mig varje dag. Är så skönt att snöra på sig vad som helst och sen gå till skolan med de utan att bry sig. Jag tar på mig det jag känner mig bekväm i så då skiter jag i vad alla andra säger, Jag tar ingen skit helt enkelt.
Jag har en underbar kille som älskar mig fast jag ser ut som en rugggguggla.. (tror jag då) :P

Nae ska ta och göra någon nytta nu :P

=  +  =

Ja skit bra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0