Åå härliga måndag....

Har fått mensvärk som heter duga så idag blir de nog en lugn dag då man aldrig kan göra något när de gör så ont... Hatar denna hemska smärta som ilar i hela kroppen...
Annars har jag då fått sova riktigt gott inatt bara kisse som ville ut vid 4 tiden å in vid 6 tiden igen men somnade då om lika fort för de. :)

Ligger just nu fortfarande kvar i sängen å drar mig lite. Ska nog snart upp och göra mig nå kaffe kanske lite frukost/lunch också. :) Hundarna ligger fortfarande å sover men ska nog dra upp de också så får man se om denna värken tillåter en promenad med dom.

Annars har helgen varit bra, vart att fara på stalo i lördags hade det trevligt men det känns mer värt att sitta hemma å ta de lugnt istället man mår så mycket bättre att bara vara hemma för gårdagen var lite jobbig. :P
Igår tog vi som de bara lugnt å mest flummade runt. Upptäckte även att de läcker från taket inne i lägenhet så de ska vi ringa om idag..... Jävligt irriterande måste jag då säga så nu är det definitivt inte långt bort med en flytt..

Vi var även och kollade på ett hus i fredags men det var nog inget för oss. Vore trevligt med mera hus ute så kanske man hittar sig något å slipper bo kvar här, börjar kännas så litet. :)

Nae nu ska jag stiga upp å göra mig nå kaffe. :)

Hade fint.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0