Tisdag

Ja då var de tisdag då och måndagen är äntligen över, den dagen är alltid lika seg. :P Men de gick fint ändå vart att bara ta de lugnt och vila upp sig för dagen jobbar pass. :) Skullle egentligen jobbat till 3 idag men fick sluta kl 2 :) Så då hann jag med en fika hos mamma så hon även kunde hjälpa mig med nå papper. :)
Så nu är de då gjort. :)

Ska jobba även imorrn med då blir de 7-12 pass om de inte blir förlängd eller något annat. :) riktigt härligt att få jobba iaf.
Fick jobb erbjudande att jobba kväll igår men ryggen ville inte riktigt vara med mig så jag tackade nej för att vila upp den lite.

Har inte fått tummen ur att riktigt kolla upp vad de är och vet inte heller när jag ska ta och göra de. :)

Vart då inge sandviken nu till helgen men de kanske bli att fara till Linus stuga med han, emmelie och bubben såklart. :) Går ju lika bra de och då är man då typ hemma också. :) Blir säkert lika trevlig dära som de skulle vart i sandviken. Sandviken kanske blir efter påsk någon gång. :) Närr gubben är ledig.

Imorrns så är de sista dagen för Marcus på Maskin å fritid känns konstigt, väldigt konstig att han inte kommer att vara mekaniker dära något mer. :) Så kommer nog ha en riktigt glad kille imorrn sen så får jag ju mysa lite extra med han torsdag å fredag om nu inte jag ska jobba då :)

Nae ska dricka upp mitt citron vatten och sen hälsa på Nina en snabbis. :) Skönt att man bor så nära varandra så de är bara springa fram och tillbaka. :P

Som mitt liv är nu är jag riktigt nöjd med, fast mer pengar i fickan skulle ju inte skada men sånt får man leva med. :) Mår super med dem jag har runt om mig :)

Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0