Äntligen helg!

Helgen är här igen och sista veckan på mitt vik som jag haft i 2 1/2 vecka är över.
Dessa veckor har ju gått så otroligt fort så nu är det bara vänta på mer jobb.
Men det är ju så skönt att gå efter ett schema och komma in i rutinerna men så är det när man är vikarie man vet inte riktigt när man får jobba.
Men ska då vara glad att jag fått jobba väldigt mycket.

Förutom jobb har jag hunnit med att vara hos Ida på en alouvera träff då hon börjat sälja deras produkter och sjävklart fastnade man ju för lite saker så ska bli roligt att pröva.
Sen har jag som mest varit lat denna vecka har bara slappat framför teven och försökt få något gjort här hemma men det har varit segt på den fronten också.
Men ska då försöka ta tag i lite disk idag så det är gjort.
Sen har jag ju även gått och lagt mig efter 9 varje dag har helt enkelt inte orkat vara vaken, dessutom när man varit själv om kvällarna har det bara varit skönt att lägga sig.

Har även fått en jävla vagel på ögat har aldrig haft det tidigare men tydligen så skulle jag få det nu, den dök som bara upp i onsdags och har inte riktigt velat försvinna men det är bara leva med det.
Marcus tycker då det är skit roligt och retas. :P

Nu vill jag faktiskt bara ha nästa vecka då vi äntligen ska få se våran bebis. 
Sen jag som inte trodde jag skulle längta så mycket efter min egen då jag ser alla andra som fått men fel hade jag för blir bara mer bebissjuk och vill mer än gärna att veckorna ska gå ännu fortare.
Men de är bara att hålla ut tills det är dax. 


Idag är vi inne i V.19 ( 18+0 ) såg ju inte ut att vara så himla stor skillnad från V.17 förutom att magen blivit mer rund och sen har jag då inte gått upp något i vikt men det beror nog på att jag spytt så mycket.
Annars har det börjar kännas ett litet fladder i magen går som inte att förklara riktigt hur det känns men mysigt är det då nu längtar man ju bara tills man känner första sparken. :)

Nu ska jag gå ut med hundarna och sen ta tag i disken sen ska jag och hundarna ha fredagsmys då Marcus jobbar sista natten idag för denna vecka iaf.

Ha en fin fredag. 




Kommentarer
Postat av: Annica

Mysmagen! Tycker om att akilles också vill va med på korten ;-)

2014-02-21 @ 19:46:31
URL: http://aannica.blogg.se
Postat av: Thea

Tack. ;) haha ja jag vet han springer efter mig som en svans. :P

2014-02-21 @ 20:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0