Lördag

Vädret är fortfarande grått och regnigt vore skönt med lite sol så man piggnar till lite. Kan ju hålla tummarna att den kanske dyker upp i eftermiddag. :)

Marcus har dragit iväg till klubben och dolar på där, ska nog ta mig en promenad dit med hundarna lite senare om nu inte min underbara mensvärk ska förstöra, är så typiskt man ska få de på helgerna då man vill göra en massa men har man en smärta i både rygg och magen som heter duga så vill man helst ligga i soffan resten av dagen.

Jag hade ändå tänkt ha lite mys med gubbarna då de varit själv så mycket när vi är på klubben hela tiden. Ska nog även starta en tvätt börjar bli fullt i tvättkorgen.
Såna här gråa dagar vore de ju perfekt att baka men då vet jag inte vad man skulle ha bakat för något heller. Kanske man skull ha gjort en efterrätt till dagens middag.? Hmm, får nog fundera lite till på de.

Ikväll hade vi tänkt äta middag hos mamma igen och sen vara lite med min bror och hans lilla familj innan de far iväg igen. Vill ju mysa med fasters myspropp.
Igår åt vi bara middag och sen for vi iväg till klubben & var där ganska sent. Men nu passar de perfekt att grabbarna är där och fixar nu på dagen istället så får de lite ledigt till kvällen. :)

Ska nog ta och göra mig nå lunch och fundera på hur jag ska göra med de planer jag har för idag. :P

Hade



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0