Mumsigt.

Vart så sugen på våfflor till frukost/lunch så ställde mig och gjorde lite till mig och gubben å ja de var riktigt gott så nu tänkte jag vila ner de lite å sen plocka bort en massa skrot.
Vädret vart ju skit så får ta en tvättar dag idag också. :)

Gårdagen var riktigt bra må jag säga även för att vara måndag, var på ett strålande humör hela dagen.
Började dagen med att jag å Marcus for på Lappis å lunchade med mamma å syrran. Efter de for jag och mamma ut å kollade lite på mimmis men hittade inget som jag ville ha så vi for å handlade nå mat och sen bar det hem. Bokade även en tid hos frissan så i april blir det en ny frisyr och hårfärg kändes som de var dax, nu är det bara komma på vad man skulle ha gjort med håret. Men har ju ett litet tag på mig tills dess.

Fick med mig Marcus ut på isen igår med hundarna då det var så fint väder dock så körde han skoter och jag traskade. Annars hade de nog varit omöjligt.
Både Aragon och Akilles fick springa av sig så hade 2 trötta pojkar efter de. Är så kul att se Aragon bli så lycklig då han får vara lös å han lyssnade då ändå för en gångs skull. :P Det är ju även så härligt att vara ute och gå på isen då det är så härligt väder.
Sen på kvällen for vi och Josef på Lappis för lite hockey å sjukt god mat var faktiskt väldigt mysigt att fara dit å se på hockey, att man inte gjort de tidigare.

Marcus ligger även på plus sidan då han mest troligt kommit på vad som kan vara felet på bilen så han for och beställde hem de och lite mer saker så får hålla tummarna att de nu är det så den går som den ska. Även ett nytt handtag till bakdörren kommer mest troligt imorgon.
Vi bestämde igår att vi kommer att behålla den till sommarn och sen köpa ny bil, då jag börjar jobba heltid så då hade jag faktiskt tänkt unna mig en ny bil som jag kan lite på till nästa vinter.
Tro det eller ej så har den inte strulat något på ett tag så även bilen ligger på plus sidan.
Sen börjar ju faktiskt sommaren komma och då går den ju riktigt fint och dörrarna funkar som de ska.

En väldigt bra dag helt enkelt. :D

Marcus drog ut med skotern så då är det bara passa på att städa å stöka på för då är han inte lika mycket ivägen. Sen får man se vad denna dagen har att erbjuda.

Hade fint.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0