Tisdag

Solen skiner och jag ska strax he mig ut på en promenad med hundarna ska bara låta min mp3 ladda lite till så man har nå musik i öronen :D Man blir mycket mer motiverad att ta en längre promenad då plus man går typ fortare till musik. :) Iaf jag. Mera asfalt får gärna komma fram så jag och Akilles får börja springa lite så båda kommer i form, eller nå sånt. :P
Ska in på intersport imorgon och köpa nå löparskor och kanske ett par andra vettiga skor, de är det fattigt om i detta hem. :)

Men tills dess så får de bli promenader :)

Gick ju skit bra att somna igår, somna kl 3 ungefär och vakna vid 12 tiden :S Ganska surt att vända på dygnet sådära. Akilles har även sprungit upp och ner hela natten och då är de svårt att somna. Sen vakna jag vid 4 att han sitter i soffan och skäller. :@ Smått irriterande.
Tror han ska kolla vars Marcus är när han spinger fram och tillbaka om nätterna. Brukar han göra när Marcus däckat i soffan. :P
Nu är de ju inte allt för många dagar tills han kommer hem :)

Blir nog att fara till mamma senare och laga middag & försöka spela lite band. :P Har blåsor på händerna efter helgens trummande. :)



Nae byta kläder och he sig ut i de fina vädret. :)

Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0