Tisdag

Nu börja man gå mot vanliga dagar igen med lite jobbande och annat skoj. :) Har jobbat idag och just nu känner jag mig väldigt trött men de är bara hålla sig vaken så man kommer i säng tidigt å såklart lyckas somna. :) För jobba väntas även imorgon och på torsdag :) Skönt att de även är hela dagar så man får in lite money.

Påsken har varit helt underbar med en massa sol, fiske, mycke mys med familjen och gubben såklart. :) Den enda färg jag fått i ansiktet är röd :( Så typiskt att man aldrig lyckas bli brun men ajja någon färg iaf. :)
Underbart att man enbart suttit på holmen och tagit härliga promenader med hundarna. :)
Synd att påsken ska vara så korta :(

Igår vart de att dra till stan för lite bio och mys med hjärtat eftersom man inte hinner göra så mycket när jag ska jobba nästan hela veckan så de var riktigt skönt att bara vara vi 2 :) Filmen var då grymt bra.
Efter bion for vi hem och hämtade upp våra "barn" och sen vart de hem å snöra sig i sängen.

Nu sitter man hära och ska snart he sig ut med hundarna i piss vädret vart väldigt blöt när jag gick hem från jobbet, kan de inte bara bli sommar nu så man slipper traska i en massa snö. Bara bita ihop ett tag till.

Gubben är då borta och hjälper Josef med något så han lär väl inte dyka upp förräns ikväll någon gång så de blir att göra sig nå mat, hoppa i duschen och sen blir de teve tittande resten av kvällen med Nina :D

Nae lite kort och gott :)

Love life just nu.

HADE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0