Valborg

Helgen är över eller de är ju som långhelg men den riktiga helgen är över kan man väl säga är ju då iaf en ny vecka och även måndag. :P
Helgen har som varit lite upp å ner, Vi kunde ha förlorat Akilles för han var och sprang på vägen i missen och snuddade en husvagn som tur va gick de bra och han har bara nå märken på ena sidan och är lite öm men annars är han som vanligt. Tack och lov för de, det sjuka var att jag tänkte att idag kommer Akilles bli överkörd och de hände fast kanske inte så allvarligt men ändå. :S Han lever och de är ju de viktigaste.

Har även hunnit med ett dop i helgen min kusin som ganska nyligen fått en lite tjej så vi for till Luleå i lördags och var dära ungefär hela dagen och de bästa med allt så hann vi med candyworld :D.
På kvällen tänkte ju jag dricka men de vart inte både jag och gubben var nyktra istället. :) Skönt att vakna upp på söndagen och vara nykter. :D Riktigt härligt. Blev att ragga med Nina istället och de var lika kul de.

Igår så gjorde vi då inte allt för mycket tog de lugnt och vilade upp oss lite såg på teve och såklart bigbrother.
Marcus for då iväg mot jobbet för en stund sen men jag får glädja mig över att jag fick ha han hemma en extra dag. :) Fast då jobbar han till söndag, fast då jobbar han dag så han kanske skulle komma hem lördag kväll. Annars får jag och hundarna klara oss men de brukar ju som gå bra. :)

Blev att "fira" valborg med mamma, Erika, Ante och gubben med lite grillat :) Kan då inte klaga precis förutom att gubben for iväg. Denna vecka kanske går fort eftersom de redan är måndag och snart tisdag. :D

Nae ska se Lyckan i LA de jag har missat & bb. :) Tror jag ska hålla mig vaken ett tag och bara mysa framför teven med ett glas vin. :)

Ha en fortsatt trevlig valborg.



Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0