Söndag

Denna vecka har gått så sjukt fort och gubben har redan farit iväg och jobba :S Denna gången kändes de lite jobbigare men han kommer mest troligt hem på fredag igen :) Så den vecka som kommer får gärna gå lika fort så man slipper vara själv. :)
Men nu är de då jag och hundarna som får stå ut med varandra i ungefär en vecka. :)

Veckan har varit riktigt bra den bjudit på många glädjande nyheter och fått mig en kamra av gubben, då kanske de kommer in lite mera bilder hära med. :)
Cadillacen har även fått komma fram så den har som varit igång mest hela tiden. :) Marcus kunde inte hålla sig längre så den fick komma fram i Torsdags. :) Härligt att få åka den igen. 




Helgen då, ja den har varit riktigt lugn i fredgas så vart jag bokad för lyft å flytteknink så nu känner man sig ännu mera säker på saker och ting inom jobbet. :) På kvällen vart de att grilla och även Micke kom förbi så vi satt som mest och prata hela kvällen.
Igår for vi på marknaden å köpte hem lite munkar så man har till kaffet. :) Sen vart de att ragga lite med cadillacen sen efter mamma slutat så for vi hem till henne och spelade lite band på wiii :)
Sen vart de en film å sova. :) Slippa vakna upp bakis denna dag måste ju vara de bästa.
Riktigt härlig helg med andra ord :) 

Synd bara att folk inte kan hålla koll på vad som är mitt å DITT.. Idioter säger jag bara.  

Ikväll hade jag tänkt spela lite bingolotto och sen se bb :) Så blir en myskväll med hundarna. Men de får gå de med hade varit mysigare om gubben hade farit iväg å jobba imorgon istället. Men bara gilla läget som de är.

Ska he mig ut med hundarna och sen hoppa in i duschen och stå dära ett bra tag. :)

Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0