Måndag

Hej, hej hinner inte riktigt med alls att skriva här men just ju nu tar jobbet upp all min tid och även mycket annat smått å gott. :)
Har jobbat mina 7 dagar så imorgon är jag faktiskt ledig och det känns super med lite vila, för efter helgens jobbande var jag inte riktigt hundra i skallen idag. :) Men de gick faktiskt bra ändå. Känner att jag börjar komma in mer och mer i detta sjukt intressanta jobb. :P

Vi har även kommit igång med tapetseringen så just nu lever vi i kaos, med saker överallt så imorgon åker tapeterna upp i hallen, vi har inte hunnit göra de tidigare då klubben tog upp all tid då den skulle bli färdig till förra helgen och de vart den.
Invignings festen vart riktigt lyckad :) Körde dock men var roligt ändå och hjärtat hamnade i tidningen med chevan så han var nog riktigt nöjd. :)

Marcus har även börjat jobba här i Arvidsjaur och även fått fast jobb så kommer få ha min gubbe hemma varje vecka som de ser ut nu. :) klagar verkligen inte sen så jobbar båda hela sommaren så vi får nog unna oss något efter sommarn. :P Tycker inte om att jobba då ens sambo har semester. :P

Annars är allt som de ska jobbar 2 dagar till denna vecka och sen är jag ledig i 3 dagar och inge mer helg jobb förrän i mitten av juli. :)

Nu ska jag kvälls kissa mina go gubbar och sen försöka hålla mig vaken ett tag till.
Imorgon blir de nog att stor städa lägenheten och även hitta på något med mamma. :)

Hade fint




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0