Onsdag..

Har inte sovit mycket inatt tack vare att magen är helt åt helvete. Fick ligga på ryggen hela natten för att inte de skulle göra ont. Sen när man vaknade imorse så har det kommit en massa jävla snö. Jag vill inte ha snö än. Vill ha sommar och sol. Menmen nu är det vinter och man kanske gillar det någon gång.
 Men jag vill kunna besöka pappa och sitta där och prata med han så ofta jag kan. Men det blir lite svårt om det är snö och iskallt. Men de ska väl ändå inte hindra mig. Vill bara kunna gå dit och bara prata ut med han. 2 dagar kvar tills det är begravning kommer bli tungt.
  AAA jag har så sinne idag, har varit så jävla sur. KAN INTE FATTA ATTA PAPPA HAR LÄMNAT OSS. Helvete jag är bara 18år och redan förlorat min älskade pappa. Varför ska livet vara så hårt och grymt ibland. Jävla cancer vill bara gå och slå sönder allt för jag är less att må dåligt. Vill bara skrika ut allt jag har att säga. 
Jag är helt stum jag kan fan inte fatta att pappa är borta jag kan bara inte det.

Jag saknar dig så jävla mycket pappa jag vill ha dig tillbaka. Vi stod varnandra så nära, du var en sån underbar pappa. Du har fått mig att må bra så många gånger. Jag har vänt mig till dig när saker och ting har varit tungt.  Känns så tomt här hemma utan dig. Jag vill bara vara med dig pappa och krama dig och säga hur mycket jag älskar dig. 




Du är och kommer alltid vara den underbaraste personen i mina ögon.
Kommer alltid att älska dig & sakna dig.
Du kommer alltid vara den bästa <3




Kommentarer
Postat av: johanna

vi finns thea, glöm inte det.

2009-10-08 @ 03:27:15
URL: http://johannaroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0