Onsdag

Hinner inte riktigt uppdatera hära, eller hinner och hinner så fort jag sätter mig ner somnar jag. Igår var enda kvällen jag kände mig riktigt pigg och lyckades hålla mig vaken längre än till 9. 
Är fått ansvaret över osten i 2 veckor nu och då är det mycket nytt som ska läras in plus att man måste stiga upp tidigare för att hinna med att lämna gumman på dagis. Idag började jag dock halv 9 och fick sova till 7. Gumman har jag fått väcka varje morgon man känner sig så dum då man måst he upp henne då hon sover så gott. Nästa vecka återgår man till sitt vanliga chema.

Förra veckan fick Marcus och gumman långhelg jag däremot hade jobbar helg dock en kort en för att det var dop för Natalie i söndags så istället för att jobba hela söndagen slutade jag kl 2. 😊 
Sen medan jag jobbade förra veckan var Marcus och gumman på klubben heldagarna i toppen vädret vilket Elisabeth tyckte var super kul.. Hon tycker nog det är roligare att vara med pappa än med mig. Fast man själv försöker hitta på en massa roligt då man är ledig så är pappa ändå roligare att vara med.
Jag fick då vara ute några få timmar och njuta med dom iaf. 


Imorgon får jag äntligen ta helg börjar kännas att man jobbat några dagar i sträck. Direkt efter jobbet packar jag och gumman in oss i morsans bil för att åka vidare till Umeå över helgen. 
Där ska det shoppas både på stan och självkart på Ikea. 😁
Som jag längtar efter att få åka till Umeå igen och bara vara, är ju så mysig stad. Ännu bättre är det ju nu när Ikea också finns där. 
Dock lär det ju bli mycket dyrare tripp nu men vad gör de då lönen kommer på fredag. 

Nu ska jag ta tag i packningen så jag slipper göra det direkt jag slutat imorgon. 
Sen ikväll om nu Marcus kan dra sig från att skruva blir det en liten filmkväll. Han har skruvat en hel del så en mysig kväll framför en film och lite gott är välbehövligt om jag nu lyckas hålla mig vaken. Är sämst på att se film, somnar alltid mot slutet och vaknar då Marcus frågar om filmen var bra och jag svarar alltid jo. 

Nae måst kliva upp från soffan för att hålla mig pigg. 

Hade 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0