2 Maj

Sådärja en ny månad och återigen en ny vecka. 
Helgen har varit riktigt bra dock blev lördagen en seg dag i bilen men samtidigt riktigt trevligt att åka söderut och se lite annat. 😊 
Väldigt skönt att vi valde att sova över en natt i Umeå hade blivit drygt att köra fram och tillbaka på en dag. 
Resan gick då bra, Marcus var hel nöjd att springa runt och se allt som denna gubbe hade och ja det var grejer överallt och väldigt mycket häftiga gamla skrotbilar. Vi var där och sprang runt i 3 timmar tills vi hade hittat allt som skulle med hem.
Påvägen hem hamnade vi i bilkö då det hade hänt en trafikolycka en liten bit framför oss, där blev vi stående i drygt 1 timme men är då glad att det inte var vi som vad med i olyckan och hoppas de som nu var det klarade sig. 

Vi tog oss då tillslut hem och fick hämta hem en trött liten tös. Blev inte många stopp alls heller trodde vi skulle stanna lite här och var för att Marcus är duktig på att konstant äta men icket denna gången vilket var skönt så vi fick komma oss hem lite fortare. 😊 


Igår tog vi oss en liten sovmorgon och sen traskade vi ut på en promenad till lekplatsen som är vid nybban. Där fick gumman plaska runt i nå vatten och leka på en stund. Sen tog vi en liten längre väg hem så Akilles fick sig lite motion även för att gumman skulle somna. Vädret har ju varit toppen hela helgen och riktigt härligt att slippa ha på sig jacka. 
På kvällen drog vi fram grillen och grillade nå kött vilket var ett perfekt avslut på denna helgen. 😊 

Jag och gumman har varit hemma idag då hon haft en dålig natt och inte sovit mycket alls vilket då betyder att jag fått exakt lika dålig sömn som henne. Hon vaknade vid 3 tiden och inte var nöjd alls, inget tycktes funka för henne heller så tillslut la vi oss i soffan, slog på teven och såg lite barnprogram tillslut somnade hon om. Hon sov då till halv 10 idag vilket behövdes hade jag farit med henne på dagis idag hade hon varit allt annat än glad så att vara hemma idag var helt klart ett bra beslut. 

Vi får göra ett nytt försök imorgon. Hon kommer bara va på dagis imorgon sen är hon ledig resten av veckan. Jag är ledig onsdag och Marcus är ledig torsdag & fredag så de får en lång helg jag däremot kommer jobba till söndag.

Nu ska jag se om Elisabeth tänkt sova något mer idag. Annars får det bli en tidig kväll.

Hade 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0