lördag

Det är så skönt att vakna utan att behöva känna stress, vi kan äta frukost i lugn och ro, gumman kan springa runt som en galning utan blöja och bara vara innan man ska jaga henne med kläder. Man får ta saker och ting i sin egen takt. 

Jag jobbar för fullt om veckorna men nu har jag jobbat mina 2 veckor på en avdelning så nästa vecka blir det att börja på 2 nya till mitten av februari. Från att inte ha något jobb alls till att stå mellan 2st som jag trivs med riktigt bra. Dock har jag ett riktigt jobbigt beslut att ta men förhoppningsvis har jag kommit fram till vad jag vill till veckan. 

Efter jobbet blir det mest mys med familjen och försöka hålla sig vaken till minst 10 vilket inte går så bra. Marcus har taggat ner med jobb på kvällarna så han är oftast hemma nuförtiden vilket vi uppskattar väldigt mycket. 😊 
Gumman lär sig bara mer och mer för varje vecka som går känns det som, varje morgon vi traskar iväg till dagis så sjunger hon alltid nå trudelutt. Man går alltid med ett stort leende varje morgon, vi har verkligen världens go tjej.💜

Idag var tanken vi skulle dra med mormor till Luleå men det är för kallt i stort stan så vi valde att stanna hemma istället så vi tänkte spendera dagen hos syrran med kusinerna. 
Roligare för gumman än att följa med på en massa affärer i stan. 
Pappan är iväg på knuffarcuppen i jörn så vi håller tummarna att det går bra för dom om int annat har de nog riktigt kul. 

Tänkte bjuda mamma på plankstek ikväll och spendera kvällen med henne, känns som det behövs. Marcus skull ha en liten grabbkväll med bastu vilket de lär göra halva natten. 

Igår däckade jag i soffan kl 9, vill ju vara pigg nu när det är helg men går inte då man är så sjukt trött om kvällarna tillslut tvingade Marcus mig isäng. Nog är det härligt med en tidig kväll men vill ju se film och bara vara när man inte behöver ställa någon väckare. 
Vill att våren å ljuset ska komma nu så man blir lite piggare särskilt nu när det varit så kallt i 2 veckor .
Fast igår var det ju rent blida så efter vi slutade så traskade vi iväg till Marcus jobb med Akilles vilket var riktigt härligt att slippa frysa. 
Dock är det ju lite kallare idag men skull väl bli svalare sen så vi kanske kan vara ute en sväng.
Förhoppningsvis blir det inte en liks tidig kväll ikväll.

Från det ena till något helt annat så har jag blivit så sjukt sugen på att gifta mig. Kom typ från ingenstans men jag vill ha ringar på mitt finger. 
Dock lär jag ju få vänta på att Marcus ska fria och göra det själv har man ju inte riktigt mod till. Men det kommer när det kommer är väl ingen stress precis men skulle vara så mysigt att bli Marcus fru. 😉

Nu ska vi traska den långa vägen till mormor och få igång henne också. Går ju inte sitta inne hela dagen. 

Ha en fin helg. 😘




Kommentarer
Postat av: Emmelie

Äsch, nog vågar du! Det skulle ju bara vara coolt om du friade och han kommer ju garanterat att säga ja! 😃

Svar: haha kanske de, men eftersom Marcus inte är den där jätte romantiska killen tänkte jag att han kunde fria. 😜 Ni får helt enkelt ge han lite pikar.! 😀
Thea

2016-01-23 @ 19:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0