"Semester"

Ja nu har man varit ledig sen kl 17:00 i söndags känns väldigt skönt att få vila upp sig och försöka släppa jobbet.. Man gör som inte det när man bara är ledig en dag man hinner tänka en jävla massa.. Men nu är det inte mycket tankar och tid som går till jobbet :P

Snart bär det av på en liten husvagnstrippp.. :D Tidigt på fredag drar vi med våra husvagnar neråt. Hundarna ska vi lämna i missen kändes bäst det eftersom det kanske inte är så kul att sitta i en bil hela tiden och man vet ju aldrig hur varrmt det är dära så bäst de får vara där det får springa av sig och leka med en massa andra hundar. Då har man trötta hundar när man kommer hem :)

Måste hinna fixa en massa saker idag ska tvätta lite kläder, skriva några listor vad som ska med, fara på arbf och fixa in mig dära igen så det är gjort och sen hämta ut mitt körkort :D.. Sen blir det tjejkväll med mamma och syster :).

Jag och mamma ska boka en resa antingen 14 eller den 18e september till Turkiet så änligen får vi fara iväg på en resa som vi planerat länge :).. Kommer nog bli bra..

Nae nu ska jag fara och hoppa på marcus :D

Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0