Onsdag

Förra veckan blev återigen en vecka med sjukdomar. 
Gumman fick hög feber som kom och gick, den höll i sig i några dagar. Blev en vecka med vab och väldigt lite sömn då hon gjorde morgon kl 5 varje morgon och vaknade ofta på nätterna. Tack och lov började hon piggna till torsdagen och fredag fick hon vara hemma med pappan så jag fick iväg och jobba lite. 😊 
Då passar hon ju på att ta sovmorgon som hon alltid gör då Marcus är hemma med henne. 
Denna vecka har vi fått vara friska så gumman har fått leka av sig på dagis och fått vara ute väldigt mycket nu är hon våran glada och goa Elisabeth igen. 
Nu när det även varit toppen väder sen i helgen så har det smält bort en hel del snö då passar gumman tydligen på att bada i ett antal vattenpölar på dagis igår med vanliga vinterkläder så när Marcus hämtade henne var hon väldigt blöt. Idag tänkte jag faktiskt till så galon kläderna och stövlar fick följa med på dagis idag. Förhoppningsvis blev hon inte lika blöt då. 
Känns som vintern bara sprungit iväg och helt plötsligt är det vår, man hinner inte med alls. 
Då hinner man inte heller med att man ska ta med rätt ytterkläder till gumman.😝

Något med våren som är negativt är att det blir så jävulst halkigt och man fick spänna sig hela vägen till jobbet för att inte lägga sig. Jag tänkte att jag behöver inte ta mina icebug skor för att de borde ju ha sandat. Hade de gjort de imorse?? NEJ, blev en spännande promenad till jobbet. Hem gick det bättre att promenera för då hade de hunnit tina .
Imorgon tar jag rätt skor på mig.

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar till helg och helgen verkar ju ska bli fin med strålande sol och håller tummarna att de kommer vara de också.
Har ju varit mulet och tråkigt varje helg nu då jag varit ledig. Så i helgen borde även jag få njuta ute i solen.

Har även fixat så att man fått 3 veckors ledigt i sommar och kommer även bara jobba kväll och helger varannan vecka som jag gjorde förra sommaren så de veckor jag inte jobbar är jag ledig helt. 😊 
Nu vill man ju bara att vi får en fin sommar.

Känns skönt att få vara ledig mycket under sommaren så man får hitta på massa roligheter med gumman. Iår har ju då även Marcus tagit semester samtidigt som mig så vi hinner vara ledig tillsammans denna gång. 

Nae nu blev jag super trött så ska ta och lägga mig för att orka med morgondagen. 

Hade 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0