Torsdag

Fyfan vad jag älskar dagar då man får något gjort, då man inte behöver sitta och glo på att klockan ska gå. 
Lyckades få upp ett tvättar il idag något jag skulle ha gjort redan tidigare denna vecka men har inte haft någon ork till de så idag har jag tvättat, hängt upp och även lyckats städa ut förrådet nere som är fylld i skrot, eller va. For även med de som skull kastas på tippen så nu går de att gå där inne. Lyckades även packa upp de sista flyttkartongerna med lite glas som bara stått så nu kan jag klappa mig på axeln för att njuta lite extra av kaffet. 😊 

Vi har annars inte gjort allt för mycket denna vecka förutom att försöka roa gumman med något, fast hon är som Akilles duktig på att roa sig själv. Har ju som bara regnat dessa dagar så inte varit de lättaste att hitta på något. Nu går hon för fullt och hinner stöka fram allt möjligt. 😊 Vårat lilla troll. 

Vi har haft mamma och Tor på middag i tisdags och igår så gumman har fått busa lite med sin kusin och vi har sluppit sitta och äta själva då Marcus skruvat i caddyn direkt efter jobbet. Fast igår blev jag less på att va hemma så jag och gumman drog iväg till Marcus för att titta då han skruvade. Gumman tyckte de var intressant så vi var där tills hon skull sova. Då hon somnade slog vi igång en film och bara myste. 

Ikväll blir det däremot att fara på kalas då fina Viggo fyller 3 år så då får gumman busa med ett gäng barn. 😊 
Så förhoppningsvis är hon trött och somnar fort ikväll. På tal om sova så vaknar hon betydligt mindre på nätterna och sover till drygt 8. Jävligt skönt att hon får sova ostört och inte vaknar lika ofta. Jag känner mig betydligt mer utvilad då man slipper vakna till så många gånger varje natt. 

Måste bara tapetsera klart resten av rummet och fixa en fin taklampa men det är ju bekymmer då jag och mamma drar till IKEA IMORGON!! Vi lyxar även till de med att bo på hotell i Kalix till på lördag. Då hinner vi även hälsa på några stycken. Veronica min äldsta syster skull jobba på hotellet i helgen så då hinner vi träffa henne också. 😊 
Jag längtar jävligt mycket. 
Gumman för stanna hemma med pappa och busa med han. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ut med Akilles, gumman har sin lilla tupplur. 

Ha en fin torsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0