Tillslut!

Nu har vi äntligen fått tummen ur och börjat med gummans rum. Fondtapeten är uppe iaf den som skulle vara i resten av rymmet var värdelös så måst fixa nya till de men som tur är blir det en tripp till stan på fredag om jag nu inte hittar nå här hemma. 😊 

När vi lix var igång flyttade vi köksbordet till köket, de har tidigare stått i vardagsrummet så nu har gumman lite mer yta att leka på och min fina gungstol har fått komma upp från garaget. Den pryder nu ett hörn i vardagsrummet. Fick så många idéer för att få de lite snyggare. 
Köksbordet gjorde sig mycket bättre köket. 😊 



Jävligt nöjd med uggeltapeten och hyllan från Ikea så inatt ska gumman faktiskt få sova i hennes rum så får vi se om hon sover en hel natt. Hon blir ju som störd direkt vi kommer och lägger oss, håller tummarna att hon kommer sova bättre nu. 
Kommer bli tomt i sovrummet men kommer nog bara vara en kort tid hon sover i sitt eget rum hon lär ju sova med oss ju äldre hon blir. 

Nu ska jag traska iväg till gubbens jobb där han håller på med sin nya bil sen blir det göra sig någon middag och spela lite bingolotto. Då gumman somnat blir det nog en liten film. 

Hade 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0