Onsdag

Sitter i soffan och bara känner lugnet, gumman har fått sig en välling skvätt och somnar nog när som helst. 
Idag har vi ju varit på kärnhuset och lekt lite, de va som så lugnt och harmoniskt då vi kom men så fort Tor och Elisabeth klev in försvann de där lugnet dessa ungar har väldigt mycket energi och gumman vill verkligen inte vara stila så att sitta ner under sångstunden gick inte alls. 
Tor och Elisabeth sprang runt som nå galningar.
Där var vi iaf ett tag och sen var det bara att traska hemmåt och snöra ihop någon slags middag. 
Trodde gumman skulle somna på vägen hem men hon tjollrade på som vanligt. Trött har hon istället då varit nu under kvällen. 😊 

Är ju lite dumt att vi inte varit på kärnhuset tidigare för nu börjar ju hon på dagis så då lär vi ju inte precis fara dit. Men nu har vi ju då prövat på iaf. Men man inser ju att hon verkligen behöver vara en stund på förskolan om dagarna för att få göra sig av med en massa energi. 

Ikväll har vi även hemma Marcus, han har dock dragit på sig en såndär manlig förkylning så han gör inget annat än att gnälla på hur sjuk han är. 
Men förhoppningsvis orkar han kanske se nå avsnitt av Gotham då vi har några avsnitt att se och denna säsong är så mycket bättre än första. Jag som inte biter på naglarna vill typ tugga sönder dom, är så spännande i varje avsnitt. 😊 

Imorgon är det torsdag och helt otroligt snart helg igen. 
Nu ska jag se på bonde söker fru. 

Hoppas dagen varit bra.
Hade 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0