7 Oktober

Jag hinner verkligen inte med alls, nyss var det helg med en massa mys med min lilla familj plus att vi hann med ett dop i söndags, tyckte ju Elisabeth var trevligt då hon sprang runt i kyrkan och sjung med i psalmerna. Myror i benen helt enkelt. 
Snart helg igen och vi har väl inte allt för mycket inplanerat denna helgen heller, förutom att Marcus skull skruva lite någon av dagarna men förhoppningsvis tar inte de evigheter. 

Gumman har åkt på en liten snuva och mest troligt är det för att de kommer tand efter tand så är extremt mycket rinnande från näsa och mun. Lill tösen inte lätt då allt kommer på en och samma gång, blir svårt att inte bli sjuk på de då. 
Tack och lov har hon ju inte varit sjuk nå mycket alls under hennes första år så håller tummarna att hon bli frisk fort. 

Hon har då varit pigg och allert hela dagen annars men febern kom nu på kvällen så blir nog en natt med mycket spring in i hennes rum.

Vi har hunnit på soptippen med mamma och sen drog vi förbi hos syrran på lite fika så fick även gumman fick leka lite med Tor. Den andra kusinen i magen vill inte riktigt komma ut men den lilla filuren borde väl komma snart så denna moster få goas med en liten plutt. 😊

Imorgon är det torsdag igen och oftast är de en städar dag för mig så blir väl en städa huset dag jävligt tråkigt men ett måste. Akilles är ju super duktig på att tappa päls här och var så dammsugaren får jobba ganska mycket. 


Tror man kan få ihop en till Akilles om man samlar ihop allt hans hår han tappat. 😝

Nae nu börjar Modus en sjukt bra serie som jag inte får missa. 

Hade fint. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0