Lördag

Morgon började bra tills jag steg upp och skulle göra mig nå frukost. Skulle helt enkelt bara flytta på fritösen och vips har jag fullt med olja över halva mig plus typ halva av köksgolvet såklart. Oljan var ju inte varm tack och lov men blev jävligt halt på golvet så har gjort ett tappert försök att få bort all jävla olja, tror jag lyckades. 😒
Jag hoppade in i duschen då man inte kände sig allt för sexig med olja fulla överkroppen. Fick även en anledning till att starta en tvätt också. 😜
Jag är som ganska klantig av mig. 

Marcus for iväg lite före 11 för att fortsätta skruvningen, vore ju skönt om han kunde komma hem innan kvällen åtminstone.
 Skönt att vädret inte varit så bra idag heller så jag slipper få ångest att vi inte är ute med skotern. 😊 Men imorgon om vädret tillåter det så kanske det blir en tur om nu Marcus blir klar med skruvningen idag. 

Jag och tösen kommer bo hos mamma inatt då hon dragit till Luleå så är hundvakt till imorgon. 😊

Annars då? 
Händer väl inte så mycket mer än att jag ska byta blöja på tösen och göra mig nå kaffe då det mest troligt inte blir någon tvär vila eftersom gumman vaknade från sin och lär inte somna om.!! Jag är lite seg idag.. 

Nae ha bra idag.! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0