Lördag

Barnkanalen är igång på teven och gumman springer runt i gåstolen för att ibland fastna med blicken på teven. :-P 
Morgon halv 7 gjorde hon också fast hon somnade runt halv 10 igår. Trodde då att jag skulle få sovmorgon men sån tur har man ju inte jämt. Låg och drog mig en stund sen var det bara att kliva upp, när man väl tagit sig upp gör det ju inte så mycket för man piggna ju som till ganska fort det är just då hon vaknar upp man är så jävlust trött. Hon hinner ju dra en i håret, dra ifrån sig ett fint tjejskrik och klättra över jag, Akilles och Marcus så pigg blir man ju på 5min. 

Gårdagen var annars helt okej. 
Morgon promenad på 7km med en liten solförmörkelse som tog bort den lilla värmen solen gav en under promenaden, handling och en vinprovning med mamma på tant Sveas som fick avsluta fredagen. :-) 
Faktiskt riktigt trevligt då man älskar och är intresserad av viner som jag så är det verkligen ett sätt att lära sig mer på. 
Första gången för mig medan mamma har hunnit vara på några då hon är med i munskänkarna en vin förening som finns lite här och var i Sverige. 🍷 

Solförmörkelse var inget jag såg precis men man märkte ju helt klart av den då det blev typ som skymning hänt plösligt. Marcus hade lyckats se den med en svetsmask. 


Jag och gumman var ju sjävklart med och rockade sockorna igår också. ;-) 
Detta blev resultatet av olika sockar.

Nu ska jag Bege mig ut och gå så gumman får sova en stund. 

Hade 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0