Njuter till fullo!!

Känns inte helt fel att man återigen gick på mammaledigt i söndags. Det bästa är ju att sommaren äntligen hittat hit och vi har varit ute varje dag denna vecka och än är den inte över. Vi har äntligen lyckats ta oss ut på en cykeltur både i måndags och idag. Trodde vi aldrig skulle få prova gummans cykelstol något alls iår men så fel man hade och som tur är älskar hon att åka i den. Hon surrar, skrattar och strör omkring sig skor som jag sen får hämta hos folk som hittat de efter vägen. Haha! 
Upptäcker ju Sjävklart inte de förrän vi är hemma heller, tur är ju att de finns fina människor som tar med sig de och lägger ut på Facebook. 😝
Måst börja knyta fast snören i allt då hon är hopplös på att ta av sig mössa, skor och sockar är ju ett under att hon inte klär av sig allt hon har på sig. 

I måndags Lyxade vi till det med en middag på kåtan och som alltid var de jävligt gott. Marcus lyckades även lyfta ett däck helt åt helvete så han har pajat ryggen. Men tjurig som han är så åkte han iväg och jobbade idag... De där med vila och ta de lugnt är inget han vet va de är. 

Guuu vad man älskar livet just nu när det varmt och härligt ute, man kan äntligen roa ungen med uteaktiviteter och få klä henne i alla sommarkläder jag beställde innan sommaren och även jag får klä mig lättare. 😄 


En bild från gårdagen då lilla bettan är ute och kryper runt på tomten. 😊 

Snart ska vi börja traska till hjärtats jobb och sen är det väl bara börja laga sig nå mat. 😊 

Äntligen, äntligen kom sommaren.!! Bättre sent än aldrig. 😘

Hade 

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fin bild

Svar: Tack du!
Thea

2015-08-19 @ 15:59:33
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0