1 Juli

Vädret är fortfaranade skit men då får man hitta på saker att göra inne istället så ska nog tvätta å städa lite. :) Annars blir de väl att sitta vid tevem och njuta av den min ledighet och försöka tagga för en ny jobb vecka..
 
Gubben är då äntligen hemma men som vanligt när han jobbat natt så sover han hela dagarna och är vaken hela nätterna och jag orkar inte sitta uppe med han & speciellt inte nu när man jobbar. Ajja han är då hemma iaf så man får väl njuta av de få timmar han är vaken.
 
Igår var vi till skellefteå med Nina å Robert å kollade lite, Marcus köpte även nå fälgar som ska på mercan men de var då inga speciella för han ska sälja iväg den. Men de är väl mest för syns skull. :P Sen så köpte vi hem nå mat från Afrodite och låg framför teven resten av kvällen... Så denna helg har varit lugn å skön. Precis som man behöver för att ladda upp batterierna igen.
 
Ska försöka ta mig ut på en liten promenad idag med funderar om man skulle ha tagit med Akilles också, men de ser vi då. Sen så kanske man skulle ha planterat klart resten av blommorna. :) Men de är ju så tråkigt väder ute så de kändes inte så lockande. Man blir så trött å slö när de ska regna och vara grått ute. Snart kanske man skulle få ha mått gott av lite sol å värme. De är ju som ändå juli nu och sommarna har som inte ens börjat känns de som. Som de är nu så känns de som de är höst. :S
Ajja bara hålla ut och vänta in sommar vädret.
 
Hade
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0