Tisdag.

Usch tappat energin totalt. Tänkte julpynta lite men nae hade inte rätt lampor till mina julstjärnor så får vänta med att pynta till veckan ist. :P Måste då hinna få upp något innan helgen iaf. Men vet som inte vars man ska börja och jag har ganska lite julpynt så måste fixa nytt. Men det blir till helgen för då blir det mest troligt stan :) Får hoppas det blir av denna gång. :)

Har inte gjort mycket alls idag, har hunnit vara på arbetsf och sen varit ute en sväng med mamma. Sen vart det en snabb sväng med hundarna men ska ut med dem på en längre promenad snart :) Måste verkligen få ut och gå å rensa mina tankar. Har allt för mycket att tänka på och just nu när någon i min omgivning inte mår bra så mår inte jag heller bra. Tycker inte om att gå och oroa mig. :S

Ska då iaf iväg och hjälpa mamma med julpyntningen ute hos henne imorgon så ska nog ta hem några ljusslingor som hon inte behöver. Så det får bli lite jul fint ute på bron med :)
Hade nog inget förra året skulle jag tro..

Nae nu ska jag dricka en stor kaffekopp och hoppas min ork kommer tillbaka så kanske jag även får upp nå julgardiner i sovrummet :D..
Ska ju även orka med att göra nå middag tills gubben kommer hem. :)

Nae rörigt inlägg
Hade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0