Natti,natti

Blev inge jävla bad, mamma har ju antingen gömt eller snört badskumet och jag tänker inte bada utan de. Nae så inget bad denna kväll. Ska man måsta på dollar imorgon för att köpa nytt. Har ju för mig jag sett den någerst, men vars det är frågan.. Nae får väl hoppas på en bastu imorrn då :P Tog mig då ett vinglas iaf och körsbärstomater till de. :) Vart fan gott, vinet var riktigt sött :P

Nae imorrn/ idag blir det att städa hela huset så det är fint när mamma kommer hem och mina bröder med för den delen. :P Så storstädar dagen imorrn plus gå ut med alla hundar dag som vanligt, kanske en bakardag med. :)
Bara 2 nätter kvar nu, fan vad jag längtar tills mamma kommer hem och bara få krama henne. :) Saknat henne väldigt mycket under dessa snart 2 veckorna. :) Men snart, snart är hon hemma.



Utan dig kan jag inte andas, utan dig vore mitt liv tomt, utan din kärlek och närhet skulle jag känna mig vilsen.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du kom som en ängel in i mitt liv och nu är det min tur att vara denna ängel mot dig, som du varit mot mig.
Du har funnits dära för mig, så som jag varit funnits där för dig. Jag älskar dig fast vi bråkar ibland, de dagar jag verkligen kan vara irritterad på dig så är du ändå mitt allt.
JAG säger att jag älskar dig varje dag och du säger du älskar mig varje dag.
Jag älskar allt med dig, jag älskar dig som person och jag älskar hur du förstår mig.
Du ska veta att ett liv utan dig skulle vara som ett liv utan kaffe och du vet hur mycket jag älskar kaffe, du vet att jag inte kan vara utan mitt kaffe en dag.
Men har jag inte mitt kaffe så har jag ju dig.
Jag är glad att jag hittade dig, den jag vill dela resten av mitt liv med.

Du är min älskling och du är mitt liv.

Jag kommer alltid finnas dära för dig vare se du vill de eller inte.
Du är mitt allt min älskade Marcus <3
Utan dig är jag inte hel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0